понедељак, 23. новембар 2015.

ZA POCETNIKE! :)

CAO SVIMA, DANAS SAM ODLUCILA DA NAPISEM NESTO O STARDOLL-U ZA POCETNIKE!

1. STA JE STARDOLL?

Stardoll je online igra za web-preglednike u kojoj učesnici mogu svoju virtualnu papirnatu lutku oblaciti u skladu sa najnovijim modnim trendom i vlastitim zamislima. Prvi put se pojavila 2004. godine, da bi bila ponovno pokrenuta 2006. godine. Namenjena je uglavnom korisnicima od 9 do 17 godina starosti, ali su se među učesnicima našle i neke slavne ličnosti.

2. DA LI JE STARDOLL OPASAN?

Kao i sve ostale igrice stardoll moze da bude opasan. Na stardoll-u se mozemo upoznati sa strancima koji mogu drugaciji od onoga kako se predstavljaju. Zato obratite paznju sa kim se udruzujete na stardoll-u i nikako nemojte da dajete svoje podatke! NIKOME!

3. PRAVILA PONASANJA!

Na stardoll-u su zabranjene psovke i ostalo ruzno ponasanje. Kada npr. u chat sobi kazete ruznu rec, na tri minuta ce vam biti blokirana lutka (nece moci da prica). Nikada ne treba koristiti lozinke za besplatne stvari jer ce vam stardoll ukinuti lutku. Meni je vec jednom izbrisao lutku jer sam isla na sajtove za besplatne stardollare! Kada vam stardoll izbrise lutku vise ne mozete da je vratite! Kada se svadjate sa nekim i napisete mu nesto ruzno u knjigu gostiju ili mu posaljete ruznu poruku on moze da vas prijavi stardoll kopaniji i onda ce vam biti izbrisana lutka.

4.KAKO PRIJAVITI NEKOGA NA STARDOLLU

Ako vam se ne svidja ponasanje nekog korisnika (ako vam preti, psuje vas, vredja...) mozete da ga prijavite stardoll osoblju! Nekoga mozete prijaviti tako sto cete uci u njegov apartman ili poruku koju vam je poslao i kliknuti na mali trouglic koji se vidi na donje delu ekrana. Kada kliknete na njega izacice vam razlog prijave. Kada popunite sve sto su vam dali samo kliknite ok. Na kraju cete imati opciju da ga blokirate. To mozete, ali i ne morate da uradite.

5. STA AKO ME NEKO UZNEMIRAVA NA STARDOLL-U?

Kada vas neko uznemirava na stardoll-u prvo sto biste trebali da uradite jeste da rijavite roditeljima, ako to ne zelite da uradite pratite sledece instrukcije:)
1.BLOKIRAJTE TU OSOBU!
2. PRIJAVITE TU OSOBU STARDOLL OSOBLJU!
3. AKO JE UZNEMIRAVANJE PRESLO SVE GRANICE MOZETE DIREKTNO DA KONTAKTIRATE STARDOLL!

TO JE BILO SE ZA DANAS, PRATITE OVA UPUTSTVA! AKO IMATE JOS NEKIH PITANJA SLOBODNO NAPITISTE U KOENTARE ILI KONTAKTIRAJTE MOJU LUTKU STARDOLLEMA996! !!!!CAO!!!

Нема коментара:

Постави коментар